Varmepumper

Varmepumper


De siste årene har vi hatt en kraftig økning i monterte pumper og merker fortsatt stor interesse for denne komfortable og økonomiske måten å holde jevn temperatur innendørs. Pumpene blir stadig bedre og gir mer og mer ytelse for pengene.


Vi er godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP). Det betyr at vi har faglig kvalifisert personell og lovpålagte sertifiseringer. Vi har også kapasitet til å gjennomføre oppdrag på en forsvarlig måte, og vi sørger for at du som kunde får nødvendig dokumentasjon og opplæring. På Varmepumpeforeningens side varmepumpeinfo.no finner du nøytral og nyttig informasjon om varmepumper.


Vi har valgt å satse på de mest annerkjente merkene, da vi ser at kundene våre etterspør kvalitet.


PANASONIC


Panasonic har alltid stått sterkt i Norge og har vært med oss siden starten. De var tidlig ute med modeller tilpasset klimaet i Norden og har levert nærmest annenhver pumpe montert her. Toppmodellen til Panasonic er det nok mange som kjenner til. Denne blir jevnlig oppdatert og er så absolutt å anbefale om en er ute etter en kraftig pumpe. Vi leverer denne i en pakke under navnet Panasonic Icebreaker Premium der du får med en mengde ekstra utstyr for å sikre best mulig drift over lengst mulig tid. 


Vår Panasonic-leverandør: Kinnan Norge  / Klimaekspertene


DAIKIN


Daikin varmepumper var nye for oss fra høsten 2018. De tilbyr et bredt spekter av pumper, både vegg og gulvmodeller. Pumpene er utviklet og testet i Norden og blir produsert i Europa for å takle det spesielle klimaet i Norge. Vi vil fremheve designmodellen Daikin Stylish II og gulvmodellen Daikin Gulv M, som er en kraftig forbering av Daikins nesten eviglevende gulvmodell.


Vår Daikin-leverandør: Friganor AS


MITSUBISHI


Mitsubishi er kvalitet. Og kvalitet blir lagt merke til. Flere av pumpene deres har fått mye oppmerksomhet i media den siste tiden. Med god grunn. Vi har solgt Mitsubishi siden sommeren 2013 og er spesielt begeistret for den designmodellen Mitsubishi Kaiteki. Denne modellen er kraftig, rolig og innehar mange ekstra funksjoner. Design er en smaksak, men med fire forskjellige farger gir denne noe for enhver smak.


Vår Mitsubishi-leverandør: Mitsubishi Electric Norge


MULTI SPLIT


Multi Split er anlegg med flere innedeler. Dette er noe flere og flere får øynene opp for. Fordelene med flere innedeler er at en kan ha ulike temperatursoner og en er ikke avhengig av åpne romløsninger for å varme opp hele huset. Både effekten og effiktiviteten på et slikt anlegg overgår singel split-anlegg grunnet de kraftige utedelene. Vi har etter hvert montert mange av disse pumpene, og da spesielt i nybygg, både med to og tre innedeler.


GRATIS BEFARING


Ta kontakt så kommer vi på en gratis befaring og gir deg et uforpliktende pristilbud. Vi er også behjelpelige med råd om plassering og dimensjonering.


Vi er opptatt av å få til gode installasjoner som kunden blir fornøyd med i mange år. For å oppnå dette anbefaler vi kraftige pumper av god kvalitet og følger opp med service når det trengs. Vi vektlegger plassering av ute- og innedel slik at en unngår forstyrrelser og får en minst mulig synlig installasjon. Får vi lov å være med fra starten av på et nybygg/påbygg blir vi glade. Da kan vi plassere både ute- og innedel(er) mye friere og skjule rør og ledninger i veggene.


Vi er autoriserte varmepumpemontører med bestått F-gasskurs.


SERVICE


Norsk Varmepumpeforening (Novap) anbefaler å gjennomføre service på varmepumper annethvert år. Dette for å sikre optimal effektivitet og forlenge levetiden. På en slik service demonterer vi innedelen og rengjør denne. For å sikre god luftgjennomstrømning og varmeveksling bruker vi spesialsåpe på radiatoren og andre vitale deler. Utedelen blir også rengjort, før vi til slutt kontrollerer temperatur, gasstrykk og strømtrekk for å avdekke eventuelle lekkasjer.

Bildet viser en LG Artcool som har vært i bruk i tre år. Her er støvmengden som forventet. Hele radiatoren er såpet inn, venstre halvdel er så skylt med vann.


PRISLISTER


Her er våre ordinære prislister på varmepumper og tilbehør. Ta kontakt en for gratis og uforpliktende befaring, så finner vi en løsning for ditt behov.


Prisliste varmepumper

Prisliste tilbehør


Kontakt oss

Finnøy Automatikkservice

Lauvsnesvegen 164, 4160 Finnøy

post@f-a-s.no


Halvard Lauvsnes

Daglig leder, Finnøy

halvard@f-a-s.no

930 21 371


Henning Ildstad

Servicetekniker, Finnøy

henning@f-a-s.no

900 28 603


Aslak Rondestveit

Servicetekniker, Sandnes

aslak@f-a-s.no

949 85 771


Organisasjonsnummer

919 022 809 mva


Bankkontonummer

9365.25.84266