Daikin


Alle priser oppgitt er våre ordinære priser inklusiv standard montering.

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende befaring, så finner vi en løsning for ditt behov.
DAIKIN EMURAEmura 30 hvit

kr 32.690,-


Emura 30 sort

kr 33.590,-
Design i toppklasse


Vår bestselgende designmodell gjennom mange år Daikin Emura er endelig tilbake! Den nyeste modellen har på lik linje med tidligere generasjoner høstet flere designpriser for sitt moderne design. Modellene er tilgjengelig i både sort og hvitt, begge i matt finish. Siste generasjon Emura er så mye mer enn bare et pent design. Modellen byr også på avanserte funksjoner som flash streamer, peisfunksjon m.m.


Emura har den nye Nepura-utedelen fra Daikin. Femte generasjon serie med nordiske luft/luft varmepumper som er utviklet og testet i Norge i 12 måneder for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær. Produseres i Europa for å garantere rask leveranse, høy produksjonsstandard og minimalt karbonavtrykk.


Se produktblad for Emura
DAIKIN STYLISHStylish 30  hvit

kr 32.190,-


Stylish 30  sort

kr 33.090,-
Markedets minste designmodell


Daikin Stylish er markedets minste designmodell, og den nye modellen har blitt enda bedre! Siste generasjon Stylish er også mye mer enn bare et pent design. Den byr på mer enn nok varmeeffekt til å holde deg varm selv på de kaldeste dagene. Er du sensitiv for lyd? Innedelen til Stylish har et lydnivå lavere enn en person som hvisker.


Stylish har den nye Nepura-utedelen fra Daikin. Femte generasjon serie med nordiske luft/luft varmepumper som er utviklet og testet i Norge i 12 måneder for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær. Produseres i Europa for å garantere rask leveranse, høy produksjonsstandard og minimalt karbonavtrykk.


Se produktblad for Stylish
DAIKIN SYNERGISynergi 30

kr 29.990,-


Synergi 40

kr 33.490,-
Ekstrem effekt


Når varmeeffekt er hovedprioritet ved valg av varmepumpe så er siste generasjon Synergi det klare valg. Mens andre modeller kanskje legger mer vekt på design, leverer denne varmepumpa enestående ytelse, og da spesielt i de tøffeste kuldeperiodene. Den nye modellen har også blitt kraftig forbedret i kampen mot vinterkulda. Den gir deg nå hele 1600 W mer enn tidligere modell.


Synergi har den nye Nepura-utedelen fra Daikin. Femte generasjon serie med nordiske luft/luft varmepumper som er utviklet og testet i Norge i 12 måneder for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær. Produseres i Europa for å garantere rask leveranse, høy produksjonsstandard og minimalt karbonavtrykk.


Se produktblad for Synergi
DAIKIN MOSKUS
Moskus 25

kr 23.990,-


Moskus 35

kr 26.990,-
Folkefavoritten


Folkefavoritten Daikin Moskus har blitt enda bedre! Moskus er vår rimeligste nordiske modell, som byr på god varmeeffekt til tross for at den er den mest kompakte modellen i vårt sortiment. Siste generasjon Moskus har blitt enda bedre når vinterkulda biter for fullt. Blant hyttefolket har Daikin Moskus alltid vært et populært valg. De små dimensjonene på innedelen gjør at det selv i små hytter er enkelt å finne en god plassering.


Moskus har den nye Nepura-utedelen fra Daikin. Femte generasjon serie med nordiske luft/luft varmepumper som er utviklet og testet i Norge i 12 måneder for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær. Produseres i Europa for å garantere rask leveranse, høy produksjonsstandard og minimalt karbonavtrykk.


Se produktblad for Moskus
DAIKIN Gulvmodell
Gulv  30

kr 34.990,-
Gulvkaldt?


Vi har tatt de to beste gulvmodellene på markedet og slått de sammen til en modell! Den siste generasjon Daikin Gulvmodell er en enda råere og kraftigere gulvmodell enn forgjengeren. Den har har utblåsing både oppe og nede, noe som gir god luftdistribusjon og komfortabelt inneklima. Med en Gulvmodell får du en varmepumpe som enkelt plasseres ute av synet, og som blender perfekt inn i interiøret.


Gulvmodellen har den nye Nepura-utedelen fra Daikin. Femte generasjon serie med nordiske luft/luft varmepumper som er utviklet og testet i Norge i 12 måneder for å hanskes med alt fra bitende vinterkulde til forblåst vestlandsvær. Produseres i Europa for å garantere rask leveranse, høy produksjonsstandard og minimalt karbonavtrykk.


Se produktblad for Gulvmodellen


Kontakt oss

Finnøy Automatikkservice

Lauvsnesvegen 164, 4160 Finnøy

post@f-a-s.no


Halvard Lauvsnes

Daglig leder, Finnøy

halvard@f-a-s.no

930 21 371


Henning Ildstad

Servicetekniker, Finnøy

henning@f-a-s.no

900 28 603


Aslak Rondestveit

Servicetekniker, Sandnes

aslak@f-a-s.no

949 85 771


Organisasjonsnummer

919 022 809 mva


Bankkontonummer

9365.25.84266