Panasonic

 

Alle priser oppgitt er våre ordinære priser inklusiv standard montering. Vi har ofte reduserte priser på lagervarer. Ta kontakt for tilbud.

 

 

PANASONIC FLAGSHIP

 

 

HZ25UKE 7,3kW

kr 23.750,-

 

 

 

 

 

Verdens beste Panasonic varmepumpe!

 

Bedre energiøkonomi og lengre levetid med Blue Fin. Spesialutgave også kalt Panasonic Icebreaker.

 

Basert på Panasonics flaggskip HZ-serie hvor vi har lagt til en radiator med BlueFin belegg, noe som gir enda bedre ytelse, lengre levetid og bedre økonomi i vårt Nordiske klima. Bluefin belegget gjør at radiatoren ikke korroderer, noe som er en ekstra stor fordel i Norsk kystklima. Dessuten så avrimer den mer effektivt. En varmepumpe bygget for Norden helt enkelt.

 

Pumpen kommer med det mer miljøvennlige og mer energieffektive kjølemediet R32 som også gir mindre slitasje og forlenger varmepumpens levetid.

 

 

Se produktblad for HZ25UKE

 

 

 

PANASONIC RETROFIT

 

 

LZ25TKE 6,7kW

kr 21.850,-

 

 

 

 

Plasseringsvennlig fra Panasonic

 

Endelig en varmepumpe med små ytre mål som gjør den lett å plassere feks over en inngangsdør. Perfekt for deg som vil bytte ut din eldre varmepumpe eller til deg som har liten plass til montering.

 

Takket være den gjennomtenkte designen er LZ perfekt som utskiftingspumpe. Bare 25 cm høy og så liten som 79cm bred (de fleste varmepumpeinnedeler i markedet er ca 30cm høye og 90 cm brede). Modellene i LZ-serien er perfekte ved utskiftning av 7–10 år gamle varmepumper som ofte hadde mindre mål enn dagens modeller.

 

LZ-modellene benytter den nye, miljøvennlige R32-gassen og er effektive og pålitelige selv ved utetemperaturer så lave som -35 °C.

 

 

Se produktblad for LZ25TKE

 

 

 

PANASONIC ETHEREA

 

 

NZ25TKE 6,0kW

kr 19.300,-

 

NZ35TKE 7,2kW

kr 21.650,-

 

 

 

Designvinneren

 

Meget god varmepumpe til en fornuftig pris. Perfekt også for deg som vil erstatte din gamle varmepumpe.

NZ-modellene er effektive og pålitelige selv ved utetemperaturer så lave som -35°C. NZ er også unik som kjøler i Norden gjennom at den kjøler inne med utendørstemperaturer helt ned til -15°C. Det gjør også at den egner seg ypperlig i f.eks serverrom.

 

Videre har NZ Panasonics patenterte Nanoe-G luftfilter. Dette mener vi er bransjens beste luftfilter. Varmepumper med Nanoe-G er dermed kanskje det beste valget hvis man er astmatiker eller allergiker.

 

Meget lekkert design som gjorde den til vinner av IF Design Award. Benytter R32-gass.

 

 

Se produktblad for NZ25TKE/NZ35TKE

 

 

 

PANASONIC Z GULVMODELL

 

 

Z25UFE 5,5kW

kr 21.950,-

 

Z35UFE 6,2kW

kr 23.450,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panasonics nye gulvmodell

 

Den nye gulvkonsollen er konstruert for å møte de høye europeiske kravene: superstille drift, høy virkningsgrad og rensing av luften.

 

Panasonic kombinerer sin beste teknologi i en varmepumpe som gir komfort og høy effektivitet. Takket være Panasonics originale inverter-kompressor, varmepumpens hjerte, oppnås et høyt nivå av energieffektivitet. Dette resulterer i en betraktelig reduksjon av driftskostnader. Systemet varmer selv ved en utetemperatur på –15 °C.

 

Kontroller komforten og strømforbruket med smarttelefonen. Med det nye tilbehøret CZ-TACG1, kan du styre komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via Internett.

 

 

Se produktblad for Z25/35UFE

 

Kontakt oss

Finnøy Automatikkservice

Lauvsnesvegen 164, 4160 Finnøy

post@f-a-s.no

 

Halvard Lauvsnes

Daglig leder, Finnøy

halvard@f-a-s.no

930 21 371

 

Henning Ildstad

Servicetekniker, Finnøy

henning@f-a-s.no

900 28 603

 

Johnny Henden

Servicetekniker, Rennesøy

johnny@f-a-s.no

928 89 155

 

Organisasjonsnummer

919 022 809

 

Bankkontonummer

9365.19.74273