Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric varmepumper

 

Alle priser oppgitt er våre ordinære priser inklusiv standard montering. Vi har ofte reduserte priser på lagervarer. Ta kontakt for tilbud.

 

 

MITSUBISHI ELECTRIC KAITEKI

 

 

MSZ-LN25 6,3kW

kr 23.350,- *

 

MSZ-LN35 6,6kW

kr 24.750,- *

 

 

 

 

 

Ypperste kvalitet og prisvinnende design i fire farger

 

Varmepumpen Kaiteki er en energieffektiv og stilren modell som uavhengig av klimaet der du bor, produserer høy varmeeffekt og behagelig kjøling tilpasset dine behov. I tillegg har vår nye toppmodell flere unike funksjoner som sikrer deg den velvære og komfort du ønsker fra en varmepumpe i dag. Utover kraft og teknologiske nyvinninger har vi fokusert på et tidløst design og valgfrihet med fire forskjellige farger.

 

Kaiteki har vunnet Good Design Award, en kåring i Japan der prisvinnere velges ut i fra design som beriker hverdagslivet, er inspirerende og av enestående kvalitet.

 

Med Kaiteki får du en varmepumpe som leverer høy effekt, med et tidløst design. Pumpen har innebygget WiFi og benytter den nye miljøvennlige R32-gassen.

 

* Prisen oppgitt er for Glanset hvit. Hairlineutgavene i fargene Perlehvit, Rubinrød og Safirsort koster 1.500,- ekstra.

 

 

Se produktblad for MSZ-LN25/LN35

 

 

 

MITSUBISHI ELECTRIC KIRIGAMINE FURO

 

 

 

MFZ-KJ25 5,1kW

kr 26.400,-

 

MFZ-KJ35 5,8kW

kr 28.300,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Markedets mest stillegående gulvmodell!

 

Maksimal ytelse med moderne design. Kirigamine Furo er resultatet av en lang produktutviklingsprosess med målsetning om å sette en ny standard innenfor design gulvmodeller. Varmeeffekt, lydnivå og design i toppklasse er blitt det endelige resultatet.

 

Ny teknologi.

Kirigamine Furo er utstyrt med Temp Booster, en ny teknologi for ekstremt hurtig oppvarming av rommet. Gulvmodellen har 3 spjeld for optimal spredning av luften. I tillegg er modellen ekstremt stillegående med kun 19dB(A) på laveste viftehastighet!

 

Høy effekt og lite lyd.

Med gulvmodellen slipper man å se så mye til innedelen. Den glir lett inn i miljøet, og vil bli forvekslet med en radiator/panelovn. Det er mange som også har problemer med å finne plass på veggen til en innedel, da er dette løsningen!

 

 

Se produktblad for MFZ-KJ25/KJ35

 

Kontakt oss

Finnøy Automatikkservice

Lauvsnesvegen 164, 4160 Finnøy

post@f-a-s.no

 

Halvard Lauvsnes

Daglig leder, Finnøy

halvard@f-a-s.no

930 21 371

 

Henning Ildstad

Servicetekniker, Finnøy

henning@f-a-s.no

900 28 603

 

Johnny Henden

Servicetekniker, Rennesøy

johnny@f-a-s.no

928 89 155

 

Organisasjonsnummer

919 022 809

 

Bankkontonummer

9365.19.74273